Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GLS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GLS. Als je het bestand wilt openen GLS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GLS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GLScript Format Babylon

Wat is een bestand GLS?

Woordenlijst tekstbestand gemaakt door Babylon Glossary Builder, een programma dat gebruikt wordt om Babylon woordenlijsten te maken. Bevat termen en hun definities in een eigen tekstformaat. Mag ook afwisselaars voor elke term opslaan. Gebruikt om .BGL-binaire woordenlijstbestanden te bouwen.

Hoe een bestand openen GLS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GLS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GLS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GLS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GLS openen

Andere problemen met een bestand GLS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GLS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GLS:

  • het gekozen bestand GLS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GLS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GLS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand