Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GLY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GLY. Als je het bestand wilt openen GLY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GLY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Word Glossary Format Microsoft

Wat is een bestand GLY?

Woordenlijst bestand dat wordt gebruikt door Microsoft Word, een tekstverwerkingsprogramma. Bevat gegevens die de woordenlijstwoorden tussen versies van Word helpen omzetten.

De bestanden 50convrt.Gly, 55convrt.Gly ​​en 60convrt.Gly ​​zijn voorzien van de MS Office voor Windows 95 Resource Kit. Ze helpen om te vertalen van Word 5.0, 5.5 en 6.0 voor MS-DOS woordenlijst-invoer in AutoText-invoer in Word 7.0.

Het standaard woordenboek bestand is genaamd normal.Gly.

Hoe een bestand openen GLY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GLY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GLY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GLY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GLY openen

Andere problemen met een bestand GLY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GLY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GLY:

  • het gekozen bestand GLY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GLY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GLY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand