Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GM. Als je het bestand wilt openen GM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Transport Tycoon Game Music Format GameMonkey Script

Wat is een bestand GM?

Script geschreven voor GameMonkey Script, een scripttaal die wordt gebruikt voor het embedden van logica in spellen en andere applicaties. Gebruik een syntax die vergelijkbaar is met de C-taal en gebruikt concepten die vergelijkbaar zijn met de Lua-taal. Kan gebruikt worden voor aangepaste software aanpassingen.

GameMonkey Script bestanden kunnen worden uitgevoerd met de GameMonkey Script engine en bewerkt met elke tekst editor.

Hoe een bestand openen GM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GM openen

Andere problemen met een bestand GM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GM:

  • het gekozen bestand GM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand