Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GM81 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GM81. Als je het bestand wilt openen GM81, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GM81

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GameMaker Data Format YoYo Games

Wat is een bestand GM81?

Projectbestand aangemaakt door Game Maker, een applicatie voor het ontwikkelen van een videospelletje waarmee games kunnen worden gemaakt met behulp van drag-and-drop-acties. Kan broncode bevatten en verwijzingen naar spelbronnen, zoals grafische, geluidseffecten en muziek.

Nadat de ontwikkeling is voltooid, kunnen Game Maker-projecten worden ingebouwd in een standaard Windows-uitvoerbaar bestand (.EXE).

GM81-bestanden kunnen alleen worden geopend en bewerkt met Game Maker 8.1. Vorige versies van Game Maker gebruiken de extensies .GM6 en .GMK.

Hoe een bestand openen GM81?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GM81 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GM81 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GM81 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GM81 openen

Andere problemen met een bestand GM81

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GM81 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GM81:

  • het gekozen bestand GM81 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GM81 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GM81 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand