Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GMAP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GMAP. Als je het bestand wilt openen GMAP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GMAP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Garmin Map Format Garmin

Wat is een bestand GMAP?

Kaartbundel gebruikt door sommige Garmin navigatie-apparaten. Opslaan van een kaart van specifieke regio's ter wereld (eG, City Navigator North America). Kan gebruikt worden met pc- en macsoftware zoals Garmin BaseCamp en MapInstall, evenals met Garmin-apparaten.

Hoe een bestand openen GMAP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GMAP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GMAP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GMAP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GMAP openen

Andere problemen met een bestand GMAP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GMAP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GMAP:

  • het gekozen bestand GMAP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GMAP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GMAP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand