Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GMBCK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GMBCK. Als je het bestand wilt openen GMBCK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GMBCK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Game Maker Background Image Format YoYo Games

Wat is een bestand GMBCK?

Grafisch bestand dat wordt gebruikt door games gemaakt met Game Maker, een game development IDE gepubliceerd door YoYo Games. Bevat een verzameling afbeeldingen die kunnen worden betegeld op de achtergrond van een spelscène. Sla ook de naam van de achtergrond op en de doelafbeelding op.

GMBCK-bestanden worden gebruikt door Game Maker voor het automatisch genereren van in-game texturen. Ze kunnen worden gemaakt en opgeslagen met behulp van het venster Achtergrondeigenschappen in Game Maker.

Hoe een bestand openen GMBCK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GMBCK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GMBCK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GMBCK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GMBCK openen

Andere problemen met een bestand GMBCK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GMBCK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GMBCK:

  • het gekozen bestand GMBCK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GMBCK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GMBCK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand