Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GMD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GMD. Als je het bestand wilt openen GMD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GMD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Game Maker Stored Game N/A

Wat is een bestand GMD?

Game development bestand gemaakt met Game Maker. Hiermee kunt u games maken met behulp van drag-and-drop-acties, zonder de programmeringskode te schrijven.

Hoe een bestand openen GMD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GMD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GMD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GMD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GMD openen

Andere problemen met een bestand GMD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GMD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GMD:

  • het gekozen bestand GMD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GMD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GMD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand