Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GME Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GME. Als je het bestand wilt openen GME, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GME

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Interact DexDrive Sony Playstation Memory Card Save InterAct

Wat is een bestand GME?

Game bestand aangemaakt door DexDrive, een PlayStation-kaartlezer die wordt gebruikt voor het overbrengen van PlayStation-opgeslagen spelgegevens naar de pc. Bevat de opgeslagen spelinformatie die op de originele geheugenkaart was. Kan worden geopend met DexPlorer, de software die wordt gebundeld met dexDrive aankopen.

GME-bestanden kunnen ook worden geopend en bewerkt met behulp van PSXMemTool.

Hoe een bestand openen GME?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GME niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GME lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GME associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GME openen

Andere problemen met een bestand GME

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GME bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GME:

  • het gekozen bestand GME is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GME met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GME bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand