Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GMK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GMK. Als je het bestand wilt openen GMK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GMK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Game Maker Project Format YoYo Games

Wat is een bestand GMK?

Game development project gemaakt met Game Maker 7 of later. Bevat broncode, projectinstellingen en verwijzingen naar bronnen die door het project worden gebruikt. Hulpbronnen kunnen sprites, geluiden, achtergronden, paden en andere objecten bevatten.

GMK-bestanden bevatten broncode die is geschreven in de Game Maker Language (GML). Deze code kan automatisch worden gegenereerd met drag-and-drop-acties of kan door de ontwikkelaar handmatig worden gecodeerd.

Zowel Game Maker 7 (GM7) als Game Maker 8 (GM8) bewaren projectbestanden met een extensie ".Gmk". Echter, de bestandsindelingen die door elke versie worden gegenereerd, zijn een beetje anders. GM8 is achterwaarts compatibel met GMK-bestanden opgeslagen door GM7, maar GMK-bestanden opgeslagen door GM8 kunnen niet met GM7 worden geopend. Game Maker 6 slaat projectbestanden op met een .GM6-extensie.

Hoe een bestand openen GMK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GMK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GMK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GMK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GMK openen

Andere problemen met een bestand GMK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GMK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GMK:

  • het gekozen bestand GMK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GMK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GMK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand