Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GML. Als je het bestand wilt openen GML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Geography Markup Language Galdos Systems

Wat is een bestand GML?

Geografische dataformaat gemaakt door Galdos Systems en ondersteund door het Open Geospatial Consortium. Gebruikt door geografen voor het opslaan van geografische gegevens in een standaard uitwisselbaar formaat.

Hoe een bestand openen GML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GML openen

Andere problemen met een bestand GML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GML:

  • het gekozen bestand GML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand