Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GMMOD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GMMOD. Als je het bestand wilt openen GMMOD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GMMOD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Game Maker 3D Model Format N/A

Wat is een bestand GMMOD?

3D-model gemaakt door Model Creator for Game Maker, een programma dat wordt gebruikt voor het ontwerpen van 3D-modellen. Gebruik dezelfde opmaak als een Game Maker .D3D-bestand, maar heeft een andere bestandsuitbreiding. Opgeslagen in een tekstformaat en specificeert de driedimensionale structuur van het model, inclusief hoekpunten en vormen. Wordt gebruikt om 3D-objecten in Game Maker-spellen te maken.

Model Creator voor Game Maker kan ook een .GML-bestand voor Game Maker Taal genereren om het gegenereerde model in het GMMOD-bestand te laden.

Hoe een bestand openen GMMOD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GMMOD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GMMOD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GMMOD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GMMOD openen

Andere problemen met een bestand GMMOD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GMMOD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GMMOD:

  • het gekozen bestand GMMOD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GMMOD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GMMOD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand