Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GMMP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GMMP. Als je het bestand wilt openen GMMP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GMMP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
WCS GMMP Gamut Mapping Profile Microsoft

Wat is een bestand GMMP?

Bestand dat wordt gebruikt door het Windows Color System (WSC), een technologie die gebruikt wordt om kleuren voor verschillende displays in het Windows-besturingssysteem te maken. Bevat een gamutmodelmodel, dat gebruikt wordt om kleuren op een bepaalde manier op een monitor weer te geven.

Hoe een bestand openen GMMP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GMMP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GMMP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GMMP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GMMP openen

Andere problemen met een bestand GMMP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GMMP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GMMP:

  • het gekozen bestand GMMP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GMMP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GMMP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand