Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GMO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GMO. Als je het bestand wilt openen GMO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GMO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GNU Gettext Machine Object Format N/A

Wat is een bestand GMO?

Bevat machineobjectgegevens die specifiek zijn voor een GNU-programma, zoals gettext. Kan worden gegenereerd of uitgevoerd door een Unix-programma en wordt gebruikt voor het vertalen van programmacode. Soortgelijk aan een .MO-bestand, maar gebruikt het GNU-formaat.

Hoe een bestand openen GMO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GMO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GMO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GMO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GMO openen

Andere problemen met een bestand GMO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GMO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GMO:

  • het gekozen bestand GMO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GMO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GMO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand