Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GMS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GMS. Als je het bestand wilt openen GMS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GMS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
LibGMS Gesture And Motion Signal Format GMS

Wat is een bestand GMS?

Laag niveau, binair, minimaal maar generisch formaat gebruikt voor het organiseren en opslaan van gebaar en bewegingssignalen op een flexibele en geoptimaliseerde manier. Gebaargerelateerde signalen worden gebruikt in computer graphics, computer muziek, animatie, enz.

Het GMS-formaat slaat alleen op de minimale functies die nodig zijn om bewegings- en gebaarinformatie te vertegenwoordigen. Deze omvatten flexibele dimensionaliteit voor bewegingen, flexibele typen van de gecodeerde variabelen, veelzijdige structurering en ruimtelijke en temporale eigenschappen.

Meer informatie over het GMS-formaat en de GMS-bibliotheek (LibGMS) is beschikbaar op de homepage van het GMS-formaat.

Hoe een bestand openen GMS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GMS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GMS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GMS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GMS openen

Andere problemen met een bestand GMS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GMS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GMS:

  • het gekozen bestand GMS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GMS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GMS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand