Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GMSPR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GMSPR. Als je het bestand wilt openen GMSPR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GMSPR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GameMaker Sprite Format YoYo Games

Wat is een bestand GMSPR?

Grafisch bestand dat is gemaakt door Game Maker, een programma dat wordt gebruikt voor het ontwikkelen van video-games op meerdere platforms, met ondersteuning van iOS-, Android-, Windows-, Mac OS X- en HTML5-platforms. Opslaan van een verzameling sprites die worden gebruikt voor het weergeven van grafieken in het spel.

GMSPR-bestanden worden gebruikt als opslagformaat bij het werken met sprites in een Game Maker-project (.GM81-bestand).

Hoe een bestand openen GMSPR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GMSPR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GMSPR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GMSPR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GMSPR openen

Andere problemen met een bestand GMSPR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GMSPR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GMSPR:

  • het gekozen bestand GMSPR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GMSPR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GMSPR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand