Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GNE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GNE. Als je het bestand wilt openen GNE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GNE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Flickr PHP Format Ludicorp

Wat is een bestand GNE?

Dynamische webpagina van de Flickr-site voor het delen van foto's. Net als een .PHP of .ASP pagina, maar geschreven in een eigen taaltaal. Oorspronkelijk gebruikt door "Game Never Ending", een computerspel gemaakt door Ludicorp.

Ludicorp heeft de Flickr website gecreëerd en onderhouden voordat het door Yahoo! werd verworven. In maart 2005.

Hoe een bestand openen GNE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GNE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GNE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GNE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GNE openen

Andere problemen met een bestand GNE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GNE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GNE:

  • het gekozen bestand GNE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GNE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GNE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand