Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GNO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GNO. Als je het bestand wilt openen GNO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GNO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GenoPro Genealogy Document Format GenoPro

Wat is een bestand GNO?

Projectbestand gemaakt door GenoPro, een gratis programma dat gebruikt wordt om geslachtsregisters te maken. Bevat genealogische projectgegevens, waaronder familiebomen, stambomen, afbeeldingen, data en andere genealogische informatie. Wordt gebruikt voor het opnemen van familiegeschiedenis, analyse van voorouders en afdrukken van stamboomrapporten.

GNO-bestanden kunnen maximaal 1 miljoen personen ondersteunen. Zij ondersteunen ook Unicode-tekst.

Hoe een bestand openen GNO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GNO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GNO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GNO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GNO openen

Andere problemen met een bestand GNO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GNO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GNO:

  • het gekozen bestand GNO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GNO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GNO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand