Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GNUMAKEFILE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GNUMAKEFILE. Als je het bestand wilt openen GNUMAKEFILE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GNUMAKEFILE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GNU Make Makefile GNU

Wat is een bestand GNUMAKEFILE?

Bestand dat wordt gebruikt door het GNU Make-hulpprogramma, een tool dat is ontworpen om bibliotheken en programma's te bouwen door broncode of makefiles uit te voeren. Bevat een lijst met commando's die de shell draaien die het uitvoert. Andere makefile extensies omvatten .MAKEFILE en .MK. De commando's zijn shell-specifiek, niet universeel.

Hoe een bestand openen GNUMAKEFILE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GNUMAKEFILE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GNUMAKEFILE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GNUMAKEFILE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GNUMAKEFILE openen

Andere problemen met een bestand GNUMAKEFILE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GNUMAKEFILE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GNUMAKEFILE:

  • het gekozen bestand GNUMAKEFILE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GNUMAKEFILE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GNUMAKEFILE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand