Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GNUTAR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GNUTAR. Als je het bestand wilt openen GNUTAR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GNUTAR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
TAR Archive Format Free Software Foundation

Wat is een bestand GNUTAR?

Bestandsarchief gemaakt in het GNU .TAR formaat. Beveiligt een verzameling niet gecomprimeerde bestanden. Vaak gecomprimeerd in een .TGZ of .TAR.GZ bestand met .GZ gzip compressie.

GNUTAR-bestanden worden meestal gezien met de extensie ".Tar".

Hoe een bestand openen GNUTAR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GNUTAR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GNUTAR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GNUTAR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GNUTAR openen

Andere problemen met een bestand GNUTAR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GNUTAR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GNUTAR:

  • het gekozen bestand GNUTAR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GNUTAR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GNUTAR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand