Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GOM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GOM. Als je het bestand wilt openen GOM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GOM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GOpenMol Model Format GRETECH

Wat is een bestand GOM?

Bestand gebruikt door GOM Player, een audio- en video-afspeelprogramma. Kan verschillende audio- of videodata bevatten die gebruikt worden voor afspelen in de software.

Terwijl de GOM Player de ".Gom" -bestandsvereniging registreert wanneer de software is geïnstalleerd, blijkt dat ".Gom" -bestanden niet echt worden gebruikt voor het opslaan of afspelen van audio- of videodata.

Hoe een bestand openen GOM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GOM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GOM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GOM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GOM openen

Andere problemen met een bestand GOM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GOM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GOM:

  • het gekozen bestand GOM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GOM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GOM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand