Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GPD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GPD. Als je het bestand wilt openen GPD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GPD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Universal Printer Unidrv Minidriver Format Microsoft

Wat is een bestand GPD?

Tekstbestand dat een printer aan het Windows-besturingssysteem beschrijft bij het afdrukken met Unidrv (Universal Printer Driver). Gebruik de GPD-taal om een ​​printer te beschrijven die verschillende soorten informatie bevat, waaronder: printerattributen, printercommando's, printerfuncties, printeropties, beschrijvingen van de printertypes en voorwaardelijke verklaringen.

Alle GPD-bestandslijsten zien er als volgt uit:

* EntryName: EntryValue {GPD_FileEntry, GPD_FileEntry, ...}

EntryName volgt de asterisk en is altijd een voorgedefinieerd zoekwoord dat de GPD-parser van Unidrv herkent.

Een voorbeeld van een GPD-bestand ziet er als volgt uit:

* Functie: Oriëntatie {* Naam: "Oriëntatie" * StandaardOptie: Portret * Optie: Portret {* Naam: "Portret" * Opdracht: CmdSelect {* Bestelling: DOC_SETUP.7 * Cmd: "& l0O"}}}

Hoe een bestand openen GPD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GPD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GPD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GPD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GPD openen

Andere problemen met een bestand GPD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GPD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GPD:

  • het gekozen bestand GPD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GPD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GPD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand