Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GPE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GPE. Als je het bestand wilt openen GPE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GPE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GP2X Video Game Executable Format GamePark

Wat is een bestand GPE?

Videogame speelt op de GP2X, een open source draagbare videogamesconsole en mediaspeler. Ontwikkeld door GamePark Holdings in Zuid-Korea en ontworpen voornamelijk om video game emulatie software te draaien.

GPE-bestanden kunnen worden overgedragen naar de GP2X door het toestel via een USB- of parallelle poortverbinding op een pc te verbinden.

Hoe een bestand openen GPE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GPE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GPE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GPE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GPE openen

Andere problemen met een bestand GPE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GPE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GPE:

  • het gekozen bestand GPE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GPE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GPE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand