Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GPG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GPG. Als je het bestand wilt openen GPG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GPG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GNU Privacy Guard Public Keyring Format Free Software Foundation

Wat is een bestand GPG?

Een GPG-bestand is een beveiligingssleutel die wordt gebruikt om een ​​gecodeerd bestand te decoderen dat wordt gegenereerd door GNU Privacy Guard (GnuPG), een bestandscryptieprogramma. Het beveiligde formaat is gebaseerd op de OpenPGP-standaard die is gedefinieerd door RFC2440, dezelfde standaard Pretty Good Privacy (.PGP) -bestanden gebruiken.

In tegenstelling tot PGP software is GnuPG een gratis programma.

Hoe een bestand openen GPG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GPG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GPG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GPG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GPG openen

Andere problemen met een bestand GPG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GPG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GPG:

  • het gekozen bestand GPG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GPG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GPG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand