Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GPI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GPI. Als je het bestand wilt openen GPI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GPI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Garmin Point Of Interest Format Garmin

Wat is een bestand GPI?

Bestand gebruikt door Garmin persoonlijke navigatie-apparaten. Beveilig de naam en de locatie van een door de gebruiker gedefinieerde bezienswaardigheid. Kan gebruikt worden om navigatie routes te genereren als bestemming of inter-route punt.

Hoe een bestand openen GPI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GPI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GPI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GPI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GPI openen

Andere problemen met een bestand GPI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GPI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GPI:

  • het gekozen bestand GPI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GPI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GPI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand