Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GPN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GPN. Als je het bestand wilt openen GPN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GPN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GlidePlan Map Document Format N/A

Wat is een bestand GPN?

Kaart gegenereerd door GlidePlan pre-flight planning software. Bevat een aanwijzer naar een rasterized FAA Sectional Aviation Map (opgeslagen in een standaard. JPEG formaat). Bevat ook gegevens die worden gebruikt om grafieken op de kaart te overlayen.

Hoe een bestand openen GPN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GPN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GPN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GPN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GPN openen

Andere problemen met een bestand GPN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GPN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GPN:

  • het gekozen bestand GPN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GPN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GPN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand