Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GPR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GPR. Als je het bestand wilt openen GPR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GPR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GenePix Results Format Molecular Devices

Wat is een bestand GPR?

Gegevensbestand gemaakt door GenePix Pro Software, een analyseprogramma voor biologische experimenten. Slaat resultaten op voor een experiment dat is uitgevoerd met behulp van een GenePix Array List (.GAL-bestand). Gebruikt voor het opslaan van kwantitatieve analyses uit microarray data.

GPR-bestanden maken gebruik van de Axon-tekstformaat (.ATF-bestanden), die een afgebakend formaat van een teksttekst is.

Hoe een bestand openen GPR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GPR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GPR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GPR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GPR openen

Andere problemen met een bestand GPR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GPR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GPR:

  • het gekozen bestand GPR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GPR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GPR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand