Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GPRX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GPRX. Als je het bestand wilt openen GPRX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GPRX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Geoxa Project Format Creative GIS Solutions

Wat is een bestand GPRX?

GIS document gemaakt door Geoxa ruimtelijke visualisatie software. Opslaan van de indeling van een toegewezen regio (of andere ruimtelijke gegevens) die in de software is gemaakt. Ondersteunt geïmporteerde lagen van ESRI shapefiles (.SHP), MrSid (.SID) bestanden, GeoTIFF (. TIF) bestanden en andere GIS formaten.

GPRX-bestanden worden opgeslagen in een XML-formaat. De bestanden bevatten verwijzingen naar vormgegevens en kunnen verschillende soorten GIS-informatie bevatten, zoals legenda en interessante punten.

Hoe een bestand openen GPRX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GPRX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GPRX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GPRX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GPRX openen

Andere problemen met een bestand GPRX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GPRX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GPRX:

  • het gekozen bestand GPRX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GPRX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GPRX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand