Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GPS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GPS. Als je het bestand wilt openen GPS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GPS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GOM Player Skin Format GRETECH

Wat is een bestand GPS?

Huidbestand gebruikt door GOM Player, een videoweergaveprogramma voor Windows. Bevat een archief van grafische bestanden en XML-specificatiebestanden voor de huid. Hiermee kunnen gebruikers het uiterlijk van de speler wijzigen. Kan worden geïnstalleerd door te dubbelklikken op het bestand.

GPS-bestanden zijn .ZIP-bestanden die .BMP-beeldbestanden bevatten en typisch twee .XML-bestanden genaamd LIST.XML en SKIN.XML. Deze twee XML-bestanden geven de informatie voor hoe elke bitmap-afbeelding in het archief voor de huid wordt weergegeven. De afbeeldingen kunnen zijn voor programma frames, knoppen, schuifregelaars, logo's en andere delen van de interface.

Aangezien GOM Player-skins worden opgeslagen in een zip-formaat, kunt u hun extensie wijzigen naar ".Zip" en ze openen met een Zip-decompressieprogramma, zoals Corel WinZip of ESTsoft ALZip.

Hoe een bestand openen GPS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GPS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GPS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GPS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GPS openen

Andere problemen met een bestand GPS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GPS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GPS:

  • het gekozen bestand GPS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GPS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GPS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand