Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GPU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GPU. Als je het bestand wilt openen GPU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GPU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GP2X Utility Program Format GamePark

Wat is een bestand GPU?

Utility programma geschreven voor de GP2X, een draagbare videogamesconsole en mediaspeler. Ontwikkeld door GamePark Holdings in Zuid-Korea. GPU-bestanden worden alleen uitgevoerd op het GP2X-apparaat.

GP2X-games gebruiken de .GPE-bestandsextensie.

Hoe een bestand openen GPU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GPU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GPU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GPU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GPU openen

Andere problemen met een bestand GPU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GPU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GPU:

  • het gekozen bestand GPU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GPU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GPU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand