Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GPX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GPX. Als je het bestand wilt openen GPX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GPX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Guitar Pro 6 Format N/A

Wat is een bestand GPX?

Een GPX-bestand is een GPS-data opgeslagen in het GPS-uitwisselingsformaat, een open standaard die vrij kan worden gebruikt door GPS-programma's. Het bevat locatiegegevens van lengte- en breedtegraad, waaronder waypoints, routes en tracks. GPX-bestanden worden opgeslagen in XML-formaat waarmee GPS-gegevens gemakkelijker worden geïmporteerd en gelezen door meerdere programma's en webdiensten.

GPX-bestanden worden vaak gebruikt voor het uitwisselen van GPS-locatiegegevens met anderen, het maken van kaarten en geocaching. Als u een GPX-bestand tegenkomt, zijn er verschillende applicaties die het kunnen openen, waaronder Google Earth, GPSRouteX en GPX Viewer.

GPX-bestanden opslaan drie soorten gegevens: Waypoint - Inclusief GPS-coördinaten van een punt. Het kan ook andere beschrijvende informatie bevatten. Route - Bevat een lijst met track points, die waypoints zijn voor turn-of stadiumpunten, die leiden tot een bestemming. Track - bevat een lijst met punten die een pad beschrijven.

Hoe een bestand openen GPX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GPX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GPX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GPX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GPX openen

Andere problemen met een bestand GPX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GPX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GPX:

  • het gekozen bestand GPX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GPX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GPX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies GPX
GPX naar OV2GPX naar KML