Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GRA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GRA. Als je het bestand wilt openen GRA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GRA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Graph Chart Format Microsoft

Wat is een bestand GRA?

Grafiek of grafiek die is gemaakt door Microsoft Graph, een programma dat bij Microsoft Office is opgenomen. Kan worden gegenereerd in Microsoft Word, Excel of PowerPoint. Meestal gemaakt van Excel-spreadsheetgegevens.

Grafieken kunnen in Microsoft Word worden gemaakt door Invoegen & rarr.Picture & rarr.Chart te selecteren. Kies in Excel eerst een groep gegevens, kies vervolgens Insert & rarr.Chart .... In PowerPoint selecteert u gewoon Insert & rarr.Chart ... En voer in de gegevens in het datasheet venster dat verschijnt.

Hoe een bestand openen GRA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GRA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GRA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GRA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GRA openen

Andere problemen met een bestand GRA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GRA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GRA:

  • het gekozen bestand GRA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GRA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GRA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand