Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GRAFFLE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GRAFFLE. Als je het bestand wilt openen GRAFFLE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GRAFFLE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OmniGraffle Drawing Format The Omni Group

Wat is een bestand GRAFFLE?

Tekening opgeslagen door OmniGraffle, een programma dat wordt gebruikt om diagrammen, grafieken en andere grafieken te maken. Opslaan tekst, afbeeldingen, getekende objecten, stijlen en pagina-inlichtingen informatie. Kan gebruikt worden om stroomdiagrammen, schetsen, netwerkdiagrammen en andere tekeningen op te slaan en af ​​te drukken.

OmniGraffle kan tekeningen exporteren naar de volgende bestandsindelingen: .PDF, .BMP, .PNG, .JPG, .TIFF, .EPS, .HTML, .SVG, en anderen.

Hoe een bestand openen GRAFFLE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GRAFFLE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GRAFFLE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GRAFFLE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GRAFFLE openen

Andere problemen met een bestand GRAFFLE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GRAFFLE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GRAFFLE:

  • het gekozen bestand GRAFFLE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GRAFFLE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GRAFFLE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand