Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GRAPHMLZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GRAPHMLZ. Als je het bestand wilt openen GRAPHMLZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GRAPHMLZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Compressed GraphML Source Format N/A

Wat is een bestand GRAPHMLZ?

GraphML-bestand (.GRAPHML) gecomprimeerd met .ZIP-compressie. Bevat een grafiek, bestaande uit knooppunten en randen, evenals hun eigenschappen. Wordt gebruikt om de bestandsgrootte van standaard GraphML-bestanden te verminderen voor delen en opslag.

Aangezien GRAPHMLZ-bestanden Zip-opmaak gebruiken, kunt u ze terugpakken naar een standaard GRAPHML-bestand met een Zip-decompressieprogramma zoals 7-Zip of WinZip.

Hoe een bestand openen GRAPHMLZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GRAPHMLZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GRAPHMLZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GRAPHMLZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GRAPHMLZ openen

Andere problemen met een bestand GRAPHMLZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GRAPHMLZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GRAPHMLZ:

  • het gekozen bestand GRAPHMLZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GRAPHMLZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GRAPHMLZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand