Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GRF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GRF. Als je het bestand wilt openen GRF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GRF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DPlot Graph Format Hydesoft Computing

Wat is een bestand GRF?

2D of 3D-grafiek gemaakt door DPlot, een programma dat wordt gebruikt voor het plotten van wetenschappelijke gegevens. Hiermee slaat u het grafietype en de bijbehorende gegevens op. Gebruikt voor distributie plots, draadframe mazen, 3D projecties, polaire grafieken, waarschijnlijkheidskaarten, driehoek plots, hydraulische weegschalen, en vele andere soorten grafieken.

DPlot wordt voornamelijk gebruikt door wetenschappers, ingenieurs en andere technische professionals. De grafieken worden vaak opgenomen in presentaties en wetenschappelijke tijdschriftartikelen.

GRF-bestanden kunnen bekeken worden met de gratis DPlot Viewer.

Hoe een bestand openen GRF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GRF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GRF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GRF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GRF openen

Andere problemen met een bestand GRF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GRF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GRF:

  • het gekozen bestand GRF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GRF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GRF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand