Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GRIB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GRIB. Als je het bestand wilt openen GRIB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GRIB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
WMO CBS FM 92-VIII Ext. Gridded Binary Format World Meteorological Organization

Wat is een bestand GRIB?

Formaat gebruikt voor het opslaan en overbrengen van meteorologische data tussen computersystemen. Meer algemeen gezien met de .GRB extensie.

Hoe een bestand openen GRIB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GRIB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GRIB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GRIB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GRIB openen

Andere problemen met een bestand GRIB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GRIB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GRIB:

  • het gekozen bestand GRIB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GRIB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GRIB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand