Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GRK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GRK. Als je het bestand wilt openen GRK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GRK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Gradekeeper Document Gradekeeper

Wat is een bestand GRK?

Gradebook gecreëerd met Gradekeeper, een schoolbijwoning en graad tracking programma. Biedt klassen en aanwezigheidsinformatie voor alle studenten in een klas.

Studentenbijwonen, evenals huiswerk en testscores kunnen worden opgenomen met behulp van een Palm OS of Pocket PC-apparaat met Gradekeeper-software geïnstalleerd. De gegevens kunnen later worden overgedragen naar een Macintosh- of Windows-computer.

Hoe een bestand openen GRK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GRK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GRK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GRK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GRK openen

Andere problemen met een bestand GRK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GRK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GRK:

  • het gekozen bestand GRK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GRK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GRK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand