Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GRL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GRL. Als je het bestand wilt openen GRL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GRL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Update Status Format Microsoft

Wat is een bestand GRL?

Statusbestand dat wordt gebruikt door Windows Update. Opslaan informatie over de huidige Windows-configuratie. Benoemd ' active.Grl ' of ' pending.Grl ' en wordt standaard opgeslagen in de WindowsWinsxs directory.

Als een Windows Update een "0x80073712" foutcode oplevert, moet u mogelijk de pending.Grl en pending.Xml-bestanden verwijderen. Dan moet de update succesvol worden uitgevoerd.

Hoe een bestand openen GRL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GRL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GRL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GRL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GRL openen

Andere problemen met een bestand GRL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GRL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GRL:

  • het gekozen bestand GRL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GRL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GRL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand