Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GRO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GRO. Als je het bestand wilt openen GRO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GRO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HP-48/49 Grob Graphic Image Format Hewlett-Packard

Wat is een bestand GRO?

Bitmap-beeldformaat wordt soms aangeduid als een GROB (Grafische Object Bitmap). Gebruikt door Hewlett-Packard wetenschappelijke rekenmachines, zoals de HP-48 en HP-49. Wordt gebruikt om grafieken, grafieken en andere grafieken op de rekenmachine op te slaan.

GRO bestanden kunnen op een computer worden bekeken met behulp van een ondersteunende HP calculator emulator, zoals Emu48.

Hoe een bestand openen GRO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GRO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GRO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GRO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GRO openen

Andere problemen met een bestand GRO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GRO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GRO:

  • het gekozen bestand GRO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GRO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GRO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand