Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GROOVE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GROOVE. Als je het bestand wilt openen GROOVE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GROOVE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony ACID Groove Format Sony

Wat is een bestand GROOVE?

Ritmestructuurbestand gebruikt door MAGIX ACID, een audio-editing en mix programma. Bevat een "groef", die het ritme van een spoor kan veranderen. Wordt gebruikt voor het voegen van lineaire lussporen.

De installatie ACID Pro bevat meerdere GROOVE bestanden, waaronder stijlen voor blues, hip hop, swing, reggae, polyrytme, warble en anderen. Ze zijn toegankelijk via het Groove Pool tab.

Aangepaste GROOVE-bestanden kunnen ook worden gemaakt met behulp van de Groove Editor in het Groove Pool tab.

ACID is ontwikkeld door Sony totdat het in 2016 aan MAGIX werd verkocht.

Hoe een bestand openen GROOVE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GROOVE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GROOVE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GROOVE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GROOVE openen

Andere problemen met een bestand GROOVE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GROOVE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GROOVE:

  • het gekozen bestand GROOVE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GROOVE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GROOVE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand