Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GROUP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GROUP. Als je het bestand wilt openen GROUP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GROUP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Mail Group Format Microsoft

Wat is een bestand GROUP?

Inzameling van contacten die zijn gemaakt door Windows Contacts, een ingebed contactbeheerprogramma dat bij Windows is opgenomen. Bevat een lijst met contactpersonen die in een groep zijn opgeslagen. Kan gebruikt worden om een ​​mailinglijst te maken voor het verzenden van e-mailberichten naar meerdere adressen tegelijk.

GROUP-bestanden kunnen in Windows Contactpersonen worden gemaakt door de optie 'Nieuwe contactgroep' in de werkbalk te selecteren. Zodra de groep is aangemaakt, kunt u contacten toevoegen door op de knop "Toevoegen aan contactgroep" te klikken en afzonderlijke .CONTACT-bestanden of andere GROUP-bestanden te selecteren. U kunt ook direct nieuwe contacten maken in het venster Nieuw contactgroep.

Hoe een bestand openen GROUP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GROUP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GROUP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GROUP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GROUP openen

Andere problemen met een bestand GROUP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GROUP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GROUP:

  • het gekozen bestand GROUP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GROUP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GROUP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand