Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GROWLTICKET Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GROWLTICKET. Als je het bestand wilt openen GROWLTICKET, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GROWLTICKET

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Growl Notification Format Growl Team

Wat is een bestand GROWLTICKET?

Opslaan kennisgevingsinstellingen gebruikt door Growl, een notificatieprogramma voor Mac OS X. Geeft informatie aan een specifiek programma over welke waarschuwingen en berichten aan de gebruiker moeten worden weergegeven.

Individuele Growl meldingsbestanden worden gemaakt voor elke ondersteunde applicatie. Bijvoorbeeld, "GrowlTunes.GrowlTicket" is het notificatiebestand voor iTunes, terwijl "GrowlSafari.GrowlTicket" wordt gebruikt door Safari.

GrowlTicket-bestanden worden opgeslagen in de gebruikersondersteunings directory van de gebruiker die zich bevindt bij "~ / Bibliotheek / Application Support / Growl."

Hoe een bestand openen GROWLTICKET?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GROWLTICKET niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GROWLTICKET lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GROWLTICKET associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GROWLTICKET openen

Andere problemen met een bestand GROWLTICKET

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GROWLTICKET bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GROWLTICKET:

  • het gekozen bestand GROWLTICKET is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GROWLTICKET met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GROWLTICKET bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand