Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GRP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GRP. Als je het bestand wilt openen GRP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GRP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Program Group Format SmarterTools

Wat is een bestand GRP?

Bestand aangemaakt door SmarterMail, een e-mailservertoepassing gebruikt voor het ontvangen van web-e-mailaccess. Opslaan van e-mailberichten van één dag voor een mailbox map. Wordt gebruikt voor het opslaan van een database van e-mailberichten voor een bepaalde gebruiker.

GRP-bestanden worden gemaakt met bestandsnamen die de datum van de e-mailberichten weerspiegelen. Bijvoorbeeld, het bestand 2011-01-01.Grp bevat alle e-mailberichten gegevens voor 1 januari 2011 voor een bepaalde mailbox map. GRP-bestanden worden opgeslagen met een bijbehorend ".Cfg" bestand, dat de lijst bevat van alle e-mailberichten en het GRP-bestand waar elk bericht zich bevindt.

Hoe een bestand openen GRP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GRP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GRP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GRP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GRP openen

Andere problemen met een bestand GRP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GRP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GRP:

  • het gekozen bestand GRP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GRP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GRP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand