Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GRR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GRR. Als je het bestand wilt openen GRR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GRR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Gradekeeper Class Roster Format Gradekeeper

Wat is een bestand GRR?

Roster of lijst van studenten in een klas gecreëerd met Gradekeeper, een klaslokaal aanwezigheid en graad tracking programma. Verwezen door Gradekeeper bij het bijwonen en opslaan van scores.

Het Gradebooker Gradebook is opgeslagen als een .GRK bestand.

Hoe een bestand openen GRR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GRR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GRR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GRR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GRR openen

Andere problemen met een bestand GRR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GRR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GRR:

  • het gekozen bestand GRR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GRR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GRR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand