Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GS. Als je het bestand wilt openen GS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Haskell Gofer Script Format Google

Wat is een bestand GS?

Script geschreven in Google Apps Script, een programmeertaal op basis van JavaScript en gebruikt voor het automatiseren van taken via Google-producten online. Wordt gebruikt voor het maken van online webapplicaties, zoals een webinterface, een programma dat aangepaste e-mails verzendt of een programma dat automatisch Google Docs-documenten invult en formatteert.

GS-bestanden kunnen bewerkt worden met Google Apps Script, een code editor die in de webbrowser loopt.

Hoe een bestand openen GS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GS openen

Andere problemen met een bestand GS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GS:

  • het gekozen bestand GS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand