Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GSB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GSB. Als je het bestand wilt openen GSB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GSB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Golden Software Boundary Data Format Golden Software

Wat is een bestand GSB?

GIS-bestand dat wordt gebruikt door ruimtelijke visualisatie en mapping producten ontwikkeld door Golden Software. Bevat geografische grenzen, zoals land, provincie of provincie grenzen. Gebruikt om grenzen te importeren en vervolgens over te leggen met ruimtelijke datasets.

Verschillende geprefabriceerde GSB-bestanden worden ter beschikking gesteld op de website van Golden Software, zodat gebruikers geen geografische grenzen moeten maken vanaf het begin.

Hoe een bestand openen GSB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GSB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GSB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GSB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GSB openen

Andere problemen met een bestand GSB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GSB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GSB:

  • het gekozen bestand GSB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GSB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GSB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand