Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GSC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GSC. Als je het bestand wilt openen GSC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GSC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Call Of Duty Script Format Activision

Wat is een bestand GSC?

Bestand gebruikt door Call of Duty (CoD) spellen, waaronder Modern Warfare 2 (MW2), MW3, MW4 en MW5. Opgeslagen in een tekstformaat en kunnen gameplay-instellingen bevatten voor kaarten, afbeeldingen, audio en andere gameplay-eigenschappen die vaak worden gebruikt om spelkaarten te beschrijven.

GSC-bestanden worden soms gewijzigd ("modded") door de game community om aangepaste inhoud te maken. Dit kan echter leiden tot het verbieden van CoD-servers als gedetecteerd.

Hoe een bestand openen GSC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GSC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GSC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GSC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GSC openen

Andere problemen met een bestand GSC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GSC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GSC:

  • het gekozen bestand GSC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GSC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GSC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand