Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GSHEET Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GSHEET. Als je het bestand wilt openen GSHEET, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GSHEET

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Link To Google Sheets Web Application Spreadsheet Document Google

Wat is een bestand GSHEET?

Een GSHEET-bestand is een spreadsheet gemaakt door Google Sheets, een online spreadsheetprogramma dat bij Google Drive is opgenomen. Het bevat een URL-verwijzing naar een Google Sheets-spreadsheet in Google Drive. GSHEET-spreadsheets bewaren gegevens in cellen die in een raster van rijen en kolommen worden opgeslagen, gelijk aan een .XLSX-bestand.

Google Drive is een bestandsopslagdienst die ook de programma's Docs, Sheets en Slides biedt. Drive kan worden gedownload en geïnstalleerd in Windows of MacOS als desktop client voor het synchroniseren van externe Google Drive-bestanden met de lokale computer. Als u de desktop client van Google Drive installeert, zijn uw GSHEET-spreadsheets toegankelijk binnen een speciale map met de naam Google Drive, die op de lokale harde schijf staat. Deze map wordt gebruikt om bestanden te synchroniseren met de externe Google Drive. Het GSHEET-bestand fungeert als een aanwijzer op de spreadsheet die online is opgeslagen, wat betekent dat wanneer u dubbelklikt op het bestand, wordt de spreadsheet geopend in Google Drive in uw standaardwebbrowser.

De Google Sheets-interface verschijnt vergelijkbaar met Microsoft Excel met een werkbalk waarmee u rijen en kolommen en functies, notities, grafieken en afbeeldingen kunt invoegen. U kunt ook gegevens als valuta of percentage formatteren en decimale plaatsen verplaatsen of de lettertype, de grootte en de kleur van de tekst wijzigen.

Hoe een bestand openen GSHEET?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GSHEET niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GSHEET lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GSHEET associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GSHEET openen

Andere problemen met een bestand GSHEET

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GSHEET bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GSHEET:

  • het gekozen bestand GSHEET is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GSHEET met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GSHEET bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies GSHEET
GSHEET naar XLSXGSHEET naar CSVGSHEET naar HTMLGSHEET naar ODSGSHEET naar PDFGSHEET naar TXT