Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GSI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GSI. Als je het bestand wilt openen GSI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GSI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Golden Software Interchange Format Golden Software

Wat is een bestand GSI?

Uitwisseling van gegevensformaat gebruikt door Golden Software's mapping en visualisatie software producten. Bevat kaartgegevens en visualisatieverschijningsinstellingen voor de gegevens. Gebruikt voor het uitwisselen van gegevens tussen Golden Software applicaties.

GSI-bestanden ondersteunen grensobjecten, coördinaten, kleuren en andere instellingen.

Hoe een bestand openen GSI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GSI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GSI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GSI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GSI openen

Andere problemen met een bestand GSI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GSI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GSI:

  • het gekozen bestand GSI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GSI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GSI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand