Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GSLIDES Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GSLIDES. Als je het bestand wilt openen GSLIDES, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GSLIDES

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Link To Google Slides Web Application Presentation Google

Wat is een bestand GSLIDES?

Een GSLIDES-bestand is een presentatie gemaakt door Google Slides, een online presentatie editor die bij Google Drive is opgenomen. Het bevat een URL-verwijzing naar een Google Slides-presentatie die is opgeslagen in Google Drive. GSLIDES-presentaties slaan tekst, afbeeldingen, vormen, grafieken, tabellen, animaties en video op als een .PPTX-bestand.

Google Drive is een cloud-based service die bestanden opslaat en de programma's Docs, Sheets en Slides biedt. Drive kan worden gedownload en geïnstalleerd in Windows of MacOS als desktop client voor het synchroniseren van externe Google Drive-bestanden met de lokale computer. Als u de desktop client van Google Drive installeert, zijn uw GSLIDES-presentaties toegankelijk binnen een speciale map met de naam Google Drive, die op de lokale vaste schijf staat. Deze map wordt gebruikt om bestanden te synchroniseren met de externe Google Drive. Het GSLIDES-bestand fungeert als een aanwijzer op de actuele presentatie die online is opgeslagen, wat betekent dat wanneer u dubbelklikt op het bestand, de presentatie wordt geopend in Google Drive in uw standaardwebbrowser.

De Google Slides-interface verschijnt vergelijkbaar met Microsoft PowerPoint met een werkbalk waarmee u tekst, afbeeldingen, vormen, tabellen, grafieken, animaties, afbeeldingen en Word-kunst kunt invoegen. U kunt ook de achtergrond, lay-out, thema en overgangen in de presentatie wijzigen.

Hoe een bestand openen GSLIDES?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GSLIDES niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GSLIDES lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GSLIDES associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GSLIDES openen

Andere problemen met een bestand GSLIDES

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GSLIDES bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GSLIDES:

  • het gekozen bestand GSLIDES is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GSLIDES met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GSLIDES bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies GSLIDES
GSLIDES naar PPTXGSLIDES naar JPGGSLIDES naar PDFGSLIDES naar PNGGSLIDES naar SVGGSLIDES naar TXT