Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GSP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GSP. Als je het bestand wilt openen GSP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GSP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IMail Server Returned Mail Ipswitch

Wat is een bestand GSP?

Bestand verzonden door IMail Server, een e-mailserverprogramma dat door kleine en middelgrote bedrijven wordt gebruikt. Bevat een foutmelding of vlag die een probleem aangeeft met de e-mailaflevering. Typisch gegenereerd door de mailserver postmaster.

GSP-bestanden worden gegeven als reactie op de afzender van een e-mail wanneer er een fout is.

Hoe een bestand openen GSP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GSP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GSP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GSP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GSP openen

Andere problemen met een bestand GSP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GSP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GSP:

  • het gekozen bestand GSP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GSP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GSP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand